Marsepeinen taarten
Deze taarten zijn gemaakt van een luchtige vanille biscuit en gevuld met Zwitserse room. Deze vulling combineert erg goed met de zoete buitenkant van marsepein, waardoor het geheel niet té zoet wordt (tegen een meerprijs is een luxe vulling van aardbei-, citroen-, of yoghurtbavarois mogelijk).
De meeste taarten worden bekleed en gedecoreerd met marsepein.
Sinds kort is er in de EU een verbod op de witte kleurstof Titaandioxide (E171). Als de basis van de taart wit moet zijn wordt er in dat geval fondant gebruikt. Witte marsepein is momenteel niet verkrijgbaar. Hopelijk komt er snel een alternatief.
Voor 3D decoraties, zoals 3D poppetjes, bloemen, lussenstrikken enz. wordt een suikerpasta gebruikt die uithardt zodat ze hun vorm behouden.
Elke taart is uniek en wordt helemaal naar wens gemaakt!Neem een kijkje in de fotogalerij om een idee te krijgen van de mogelijkheden!
En heb je iets in gedachten wat je er nog niet tussen ziet staan, laat het me dan zeker weten, ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan!
Driptaarten
Steeds populairder worden de driptaarten.
Deze taarten zijn ook gemaakt van een luchtige vanille biscuit en gevuld met Zwitserse room
(tegen een meerprijs is een luxe vulling van aardbei-, citroen-, of yoghurtbavarois mogelijk).
I.p.v. marsepein hebben deze taarten een buitenzijde van Swiss Merengue botercrème.
Voor de kleur van de taart en de drips zijn er vele mogelijkheden. Ook de decoratie kan naar wens aangepast worden. Zelfs een custom made caketopper is mogelijk.
Neem een kijkje in de fotogalerij voor een greep uit de mogelijkheden!
Bestellingen dienen minimaal 2 weken van tevoren geplaatst te worden, maar hoe eerder hoe beter, want de taartenagenda loopt meestal snel vol!
Marsepeinen taarten
Deze taarten zijn gemaakt van een luchtige vanille biscuit en gevuld met Zwitserse room. Deze vulling combineert erg goed met de zoete buitenkant van marsepein, waardoor het geheel niet té zoet wordt (tegen een meerprijs is een luxe vulling van aardbei-, citroen-, of yoghurtbavarois mogelijk).
De meeste taarten worden bekleed en gedecoreerd met marsepein.
Er is sinds kort een verbod op de witte kleurstof, titaniumdioxide (E171) in de EU. Als de basis van de taart wit moet zijn, wordt er daarom fondant gebruikt i.p.v. marsepein.
Voor 3D decoraties, zoals 3D poppetjes, bloemen, lussenstrikken enz. wordt een suikerpasta gebruikt die uithardt zodat ze hun vorm behouden.
Elke taart is uniek en wordt helemaal naar wens gemaakt!Neem een kijkje in de fotogalerij om een idee te krijgen van de mogelijkheden!
En heb je iets in gedachten wat je er nog niet tussen ziet staan, laat het me dan zeker weten, ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan!
Driptaarten
Steeds populairder worden de driptaarten.
Deze taarten zijn ook gemaakt van een luchtige vanille biscuit en gevuld met Zwitserse room
(tegen een meerprijs is een luxe vulling van aardbei-, citroen-, of yoghurtbavarois mogelijk).
I.p.v. marsepein hebben deze taarten een buitenzijde van Swiss Meringue botercrème.
Voor de kleur van de taart en de drips zijn er vele mogelijkheden. Ook de decoratie kan naar wens aangepast worden. Zelfs een custom made caketopper is mogelijk.
Neem een kijkje in de fotogalerij voor een greep uit de mogelijkheden!
Bestellingen dienen minimaal 2 weken van tevoren geplaatst te worden, maar hoe eerder hoe beter, want de taartenagenda loopt meestal snel vol!