Sinterklaas Taartworkshop!
Wanneer: Dinsdag 2 december
Hoe laat: Van 19.00u. tot ca. 22.00u. (kan iets uitlopen)
Kosten: €50,- p.p.
Tijdens deze workshop gaan we een heerlijke speculaascake afsmeren met botercrème en bekleden met marsepein, om hem vervolgens te decoreren als Zak van Sinterklaas!
Bij de workshop inbegrepen zijn koffie/thee met iets lekkers, frisdrank, gebruik van alle materialen en schort en uiteraard mag de door jou prachtig gedecoreerde cake mee naar huis genomen worden in een mooie taartdoos!
Inschrijven kan t/m uiterlijk woensdag 26 november via het contactformulier
Schrijf je snel in, want vol is vol!
N.B. workshops vinden doorgang bij minimaal 4 inschrijvingen.
Basis workshop marsepein
Voor groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen.
Tijdens deze workshop wordt een taart met een diameter van 20 cm (voor ca. 10 personen) gemaakt. De taart wordt gevuld, strak afgesmeerd met botercrème en daarna bekleedt met marsepein. De deelnemers mogen allemaal zelf de kleur kiezen en de taart daarna geheel naar eigen wens decoreren.
Let op! Er worden in principe géén 3D decoraties gemaakt tijdens deze workshop
Duur workshop: ca. 3 uur. Prijs workshop: €50,- p.p.
Workshop driptaart
Voor groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen.
Tijdens deze workshop wordt een hoge taart met een diameter van 15 cm (voor ca. 10 personen) gemaakt. De taart wordt gevuld, strak afgesmeerd met Swiss meringue botercrème, gedecoreerd met chocoladedrips, toeven en sprinkles. De deelnemers maken bij deze workshop allemaal dezelfde taart. De gewenste kleur kan van tevoren doorgegeven worden (dus voor allemaal dezelfde kleur).
Duur workshop: ca. 2 uur. Prijs workshop: €45,- p.p.
Bij de workshopprijzen inbegrepen is uiteraard de taart, gebruik van alle materialen en een schort, een taartdoos en koffie/thee/frisdrank met lekkers!
De workshops zijn bedoeld voor (jong)volwassenen, minimale leeftijd voor deelnemers is 16 jaar.
Wanneer: Dinsdag 2 december
Hoe laat: Van 19.00u. tot ca. 22.00u. (kan iets uitlopen)
Kosten: €50,- p.p.
Tijdens deze workshop gaan we een heerlijke speculaascake afsmeren met botercrème en bekleden met marsepein, om hem vervolgens te decoreren als Zak van Sinterklaas!
Bij de workshop inbegrepen zijn koffie/thee met iets lekkers, frisdrank, gebruik van alle materialen en schort en uiteraard mag de door jou prachtig gedecoreerde cake mee naar huis genomen worden in een mooie taartdoos!
Inschrijven kan t/m uiterlijk zaterdag 22 november via het contactformulier
Schrijf je snel in, want vol is vol!
N.B. workshops vinden doorgang bij minimaal 4 inschrijvingen.
Basis workshop marsepein
Voor groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen.
Tijdens deze workshop wordt een taart met een diameter van 20 cm (voor ca. 10 personen) gemaakt. De taart wordt gevuld, strak afgesmeerd met botercrème en daarna bekleedt met marsepein. De deelnemers mogen allemaal zelf de kleur kiezen en de taart daarna geheel naar eigen wens decoreren.
Let op! Er worden in principe géén 3D decoraties gemaakt tijdens deze workshop
Duur workshop: ca. 3 tot 3,5 uur. Prijs workshop: €47,50 p.p.
Workshop driptaart
Voor groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen.
Tijdens deze workshop wordt een hoge taart met een diameter van 15 cm (voor ca. 10 personen) gemaakt. De taart wordt gevuld, strak afgesmeerd met Swiss meringue botercrème, gedecoreerd met chocoladedrips, toeven en sprinkles. De deelnemers maken bij deze workshop allemaal dezelfde taart. De gewenste kleur kan van tevoren doorgegeven worden (dus voor allemaal dezelfde kleur).
Duur workshop: ca. 2 tot 2,5 uur. Prijs workshop: €40,- p.p.
Bij de workshopprijzen inbegrepen is uiteraard de taart, gebruik van alle materialen en een schort, een taartdoos en koffie/thee/frisdrank met lekkers!

